Gratis persoonlijk inruilvoorstel!

Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Nissan E-NV200 - 100% Elektrische Bedrijfswagen

Terug naar overzicht
offerte zonder inruil

GEEF UW BEDRIJF EEN KRACHTIGE IMPULS

STAP OVER OP ELEKTRISCH RIJDEN

Wat gebeurt er als we de bekroonde Nissan NV200 minivan mixen met de toonaangevende 100% elektrische Nissan LEAF? Dan krijgt u de baanbrekende Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling. Deze gebruikt dezelfde beproefde technologie als de Nissan LEAF, wat betekent dat u meteen vanaf het begin zult genieten van de voordelen voor uw bedrijf. Dat komt omdat een 100% elektrisch voertuig de gebruikskosten drastisch vermindert terwijl uw bedrijf een groen imago ontwikkelt.

KLUS GEKLAARD, STIL EN EFFECTIEF

Omdat de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling emissievrij is en absoluut geen motorgeluid produceert, kunt u ook ’s ochtends vroeg leveren in woonwijken. U kunt zelfs ook binnen uw bedrijfsgebouw en in beschermde gebieden rijden.

CONNECTIVITEIT EN CONTROLE

HULPMIDDELEN OM DE KLUS TE KLAREN

Met een intelligent instrumentenpaneel waarmee u uw rijbereik kunt beheren en het Nissan CARWINGS systeem dat belangrijke gegevens van het wagenpark elektronisch vastlegt, is de Nissan e-NV200 elektrische bedrijfswagen met 4% bijtelling een waardevolle zakenpartner.

Wegrijden zonder wachttijden bij Boonstoppel nissan