Gratis persoonlijk inruilvoorstel!

Selecteer uw model en krijg een voorstel op maat!

Vul uw kenteken in

Nissan Nv200 - van Visia T/M Optima Edition

Terug naar overzicht
offerte zonder inruil

HOE KLEINE DINGEN GROOT KUNNEN ZIJN

KLAAR OM ZAKEN TE DOEN

De Nissan NV200 minivan is het betrouwbare werkpaard dat uw bedrijf nodig heeft, en wordt geleverd met 5 jaar garantie. Dankzij het indrukwekkende laadvermogen kan hij de zwaarste taken aan, maar is wel klein genoeg om door het drukke stadsverkeer te manoeuvreren – en u zult het nauwelijks merken in uw maandelijkse kosten.

MOBIELE KANTOORRUIMTE

Neem uw kantoor met u mee. De passagiersstoel – met de optionele neerklapbare functionaliteit – wordt in een handomdraai een praktisch bureau,en de 12V aansluitingen en handige opbergruimtes zijn gemakkelijk te bereiken. Om u te helpen efficiënter te werken, houden de high-tech functies van NissanConnect u verbonden met de buitenwereld terwijl u in uw Nissan NV200 bedrijfswagen aan het werk bent.

BENZINE- OF DIESELMOTOR

De EVALIA is beschikbaar met drie verschillende motoren die precies de juiste inhoud hebben om u het ideale evenwicht tussen vermogen en brandstofverbruik te bieden. Twee 1500cc turbodiesels met ofwel 90 pk / 66 kW met 5,1 l/100 km verbruik of 110 pk met 4,9 l/100 km verbruik, afhankelijk van de omstandigheden. En de 1600cc benzinemotor levert 110 pk / 81 kW met 7,3 l/100 km verbruik allen gemeten volgens de EU-gecombineerd verbuik cyclus.

Wegrijden zonder wachttijden bij Boonstoppel nissan